Ida Ambrose Singer Song Writer Performer

 

 

 

ida-ambrose-kriminel-2048px (1)

New ‘Kriminel’ single from IDA AMBROSE!

On monday, may 30th, the former pop star from IDAAIDA will release her new single ‘Kriminel’. As she has matured as an artist, it has only seemed natural for her to return to what she considers her roots -the reggae genre. The vibe of the catchy ‘Kriminel’ is an alluring combination of sexy and sinister, and is delivered with anattitude and a superior vocal by IDA AMBROSE.

Ny ‘Kriminel’ single fra Ida Ambrose!

På mandag d.30 maj udsender den tidligere popstjerne fra IDAAIDA, krænker sin nye single ‘Kriminel’. Som hun er modnet som artist, har det virket mest naturligt for hende at vende tilbage til sine rødder -nemlig reggae-genren. Den iørefaldende ‘Kriminel’ er  fræk og dyster på én og samme tid, og leveres konfronterende og med overlegen vokal af Ida Ambrose.

 

Køb den på ITunes På Mandag d.30 Maj

 

 

Press Photo 2Management Sky Juice Reggae Promotions

Ida Ambrose: Ny musikvideo til ’Hver Dag”, ude nu

(10. december, 2015; S.J.P. Records; København) Ida Ambroses kærlighedsfulde stemme og Sky Juices varmereggaeproduktion lokker solen frem i det københavnske vintermørke på hendes nye track ”Hver Dag”, der blev udgivet d. 19. september 2015.
Torsdag d. 3. december var der video-præmiere på reggaesangerinde Ida Ambroses nyeste single ”Hver Dag”, hvor hun viser hjembyen København frem, mens hun synger om kærligheden og savnet af at dele sin hverdag med den man elsker.

Læs videre


Ida Ambrose er dansk/gambiansk sanger og sangskriver med flere år bag sig på den danske musikscene. Hun huskes af de fleste, som den ene halvdel af popduoen IdaAida, der blandt andet hittede med singlen ”En klassiker”.
Med et radikalt genreskift og ny solokarriere slynger hun nu om sig med varme reggaevibes, der bærer præg af R&B og barndomshjemmets gambiansk rytmer.
”Det har for mig handlet om at finde mig selv i musikken, min stemme, min lyd, min historie. Jeg er nu nået der til hvor jeg kan sige, at jeg har fundet mig selv. Mødet med Sky Juice Reggae har været med til at realisere denne drøm, det lydbillede som jeg har søgt længe. ” Ida Ambrose.

Ida Ambrose New Single HVER DAG Out On The 19th September The Gathering Takes place at Loppen Christiania, 21:00

ida new single for downloadWe know that You love a good Talented artist, and so do we! But wait no longer, cause Ida Ambrose’s long awaited new single is about to hit the streets.

S.J.P. Records is so excited to announce the release of Ida Ambrose latest single *Hver Dag* available  for download from the 19th September 2015 on Itunes, & most music distribution platforms.

Hver Dag is a Reggae Lovers rock tune, The track isteady nostalgic vibe, this Danish text song is about a long distance love affair. Ida Ambrose is no iron balloon, she is a balance artist who sings in both English and Danish. She is  signed to S.J.P Records an independent label.

 

DA AMBROSE: Sanger og sangskriver fra København, Dansker / Gambianer.Ida.savnerdig

IDA AMBROSE: Sanger og sangskriver fra København, halv dansker, halv gambianer. Ida Sainaboue Ambrose har sunget og optrådt i flere år på den danske musik scene, både som korsangerinde for blandt andet Alex Ambrose og Miss Makupa, derudover har hun været den ene halvdel af pigeduen IdaAida som har spillet shows landet rundt, senest har hun deputeret som solo artist under kunstner navnet IDA AMBROSE på den københavnske reggae scene, blandt andet under Distortion og Scandinavian Reggae Festival 2014 i København og vandt sommeren 2014 1. pladsen i talent konkurrencen I Am Music i Sverige under Malmø Festival.

Læs Om Musikken

Ida Ambrose

Ida Ambrose

Musikken: Ida Ambrose har været igennem en lang proces de seneste par år hvor hun har valgt at give sig selv god tid og plads til at eksperimentere og arbejdet målrettet på at udvikle den musik som hun brander for og hun har i det hele taget brugt sin tid på at udvikle sig selv som musiker, sanger og sangskriver. At finde frem til et lydunivers som Ida Ambrose kan kalde for sit eget samt et lydbillede og tekstunivers som der afspejler hende som person, har været utrolig vigtig for Ida Ambrose og den vision hun har for sin musik, det har også været altafgørende for hende at finde et team af ambitiøse folk som der kunne se denne vision for sig og være med til at bakke op omkring hende og musikken. Og Sky Juice Reggae Promotion Management har været med til at hun nu kan åbne op for et helt nyt kapitel og IDA AMBROSE står nu klar til at indtage den danske musik scene på ny.

Lydbillede: Dansk inspireret reggae, Roots Dancehall Riddim’s med et ærligt og universelt tekstunivers, selvskrevne tekster der kommer fra hjertet og som går ud til folket.

ida ambroseitunes2HØJ PÅ STILETTER: Er titlen på IDA AMBROSE’S første singlen, varme lækker reggae toner, positiv energisk energi, samt en sammensmeltning af bløde og rå reggae vokaler, samt et universelt tekst univers. HØJ PÅ STLETTER er et nummer som er skrevet, inspireret og ikke mindst dedikere til Ida Ambrose’s veninder/venner eller som de siger det så er den skrevet til hendes “Gitter” det er et nummer som handler om, det at tage ud i natten/nattelivet og lade sig forføre af musikken og det ukendte, om at vi skal huske at koble af engangimellem fra hverdagens stress, Ida Ambrose elsker nattelivet nyder aftenerne sammen med hendes Gitter og Henninger, og det handler hende om at have en aften uden drama, hvor man kan slippe sine hæmninger fri og danse hele natten, dans til det hele snurre rundt, et budskab om at få det bedste ud af af en festlig aften i godt selskab, med god musik og gode venner..

Ida Ambrose at loppen 22 aprilresize400

OM IDA AMBROSE: Musik har altid været en stor del af mit liv, med både danske og afrikanske rødder har jeg personligt og særligt som helt ung i mange år haft svært ved at finde mig selv, mit tilhørssted, med mit mixet blod i årene har jeg ofte følt mig som lidt af en outsider og jeg har i bund og grund ikke kunne finde mit tilhørssted, men gennem livets udfordringer har musikken fulgt mig gennem tykt og tyndt og har virkelig lært mig mange ting, særligt omkring mig selv, musikken har givet mig et fristed som har hjulpet mig gennem hårde og svære tider, samt lang baggrunds musikken til alle de gode og helt fantastiske minder i mit liv og her igennem har jeg fundet min passion, en drøm som giver mig livskvalitet, glæde og ikke mindst troen på mig selv..!

Læse Om Musikken og Visioner

Musikken og Visioner: Musik for mit vedkommende handler hverken om Fame eller Forthen.! Men! Helt enkelt om at dele og formidle historier, viden, såre, tåre, glæder og drømme med andre mennesker og sammentidlig blive inspireret af vidt forskellige historier vi mennesker har og jeg vil derigennem gerne selv dele mine historie min musik med folket, særligt ”Alle de unge kvinder” her i Danmark “The youth” unge mennesker med mixet blod årene, ja sådan set alle dem som der føler sig rodløse/anderledes, outsiders der har svært ved at finde deres tilhørssted. Jeg tror på det handler om at få friheden til at være den man er, at kunne få lov til at udtrykke sig frit og kreativt sammentidslig med at man tør indtage livet på godt og ondt, for på den måde tror jeg på at vi mennesker som individer bliver inspireret til at leve livet, for mig er musikken den ledsager som ligger lyd og tekst til alle livets historier og minder.

– Livet er min inspiration til musikken – Musikken er min inspiration til livet –

IDA AMBROSE FACEBOOK

SKY JUICE PROMOTIONS MANAGEMENT AND BOOKING.
EMAIL:reggaejuice@events.dk

 

 

Ida Ambrose photo gallery

 • Press-Photo-21.jpg
 • IMG_0462.jpg
 • press-photo-banner.jpg
 • Ida-Ambrose2resize400.jpg
 • Photo-3.jpg
 • Ida-ambrose-at-loppen-22-aprilresize400.jpg
 • 20140821_215030-e1431393155848.jpg
 • 20140821_221513-e1431393173775.jpg
 • SRF_2014_web_ida-ambrose.jpg
 • ida_profil.jpg
 • 181711_10150138067957386_3698640_n.jpg
 • 188825_10200711085356722_1005510909_n.jpg

 

 

logo

Related posts

Bob Marley 79th Birthday Celebration 2024 on Saturday February 3rd. Pumpehuset.

Bob Marley 79th Birthday Celebration 2024 on Saturday February 3rd. Pumpehuset.

Scroll down this page to see program One Love BOB MARLEY OM 79th Earthstrong Feat: Bob Marley Tribute Band  - Chapper – Pharfar - Kaka - Gad - Moonshine Movers - Chelang - Rudee Spice - Jah Bobby - Coco P - Lirical d Mirical - Nyah Bingi drummers - Hafizi Crew  Scroll down for info on...

Bob Marley OM, 78th Birthday celebration, February 4th, 2023 Loppen Christiania

Bob Marley was born on Feb. 6, 1945 in Nine Mile, ST. Anns Jamaica. Reggae music most transcendent and iconic figure, Bob Marley was the first Jamaican artist to achieve international super star status, in the process introducing reggae music to the four corners of the...

Little Roy Press

Three Photos available   Bio Little Roy was born Earl Lowe in Whitfield Town, Kingston in 1953, the youngest of nine children. At age 12 his singing impressed Coxsone Dodd at Studio 1 enough to release his debut 45 Cool It in 1965. Later he would record for Prince...